Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espai Ermengol obre el programa d'estiu amb una excursió per observar ocells

L'Espai Ermengol-Museu de la ciutat de la Seu d'Urgell arrenca dissabte la programació d'estiu amb una observació d'ocells que habiten a l'Alt Urgell.

La sortida, que guiarà l'expert ornitòleg local Jordi Dalmau, transcorrerà pel camí de Benavarre i passarà per camps de conreu i una roureda i un alzinar. Segons han explicat responsables de l'Espai Ermengol, l'observació finalitzarà amb una visita a l'exposició «Natura de l'Alt Urgell: patrimoni i recurs», que és a l'edifici del mateix Espai Ermengol del carrer Major. L'activitat, que s'iniciarà a les 9 del matí, té un preu de 2 euros.

La segona activitat del programa d'estiu tindrà lloc el dijous 11 de juliol a les 8 del vespre. En aquest cas consistirà en una visita guiada a càrrec de Pilar Aláez dedicada a la Seu medieval. Es tracta d'un recorregut exterior pel centre històric per endinsar-se en l'imaginari medieval a partir de l'estètica romànica, el món feudal, el poder de l'Església i el paper de la Seu com a referent de la identitat pirinenca.

La tercera proposta, el dimarts 16 de juliol, es farà a partir de les 9 del vespre, ja que es tracta d'una caminada de lluna plena sobre el Cadí que també s'emmarca en el programa Insomni. La sortida tindrà el guiatge d'Albert Gràcia.

Prem per veure més contingut per a tu