Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Hospital de Cerdanya registra un nou cas de coronavirus després de tretze dies consecutius sense cap positiu

El centre sanitari de la Seu d'Urgell recupera una planta per a malalts no Covid-19 i reubicarà els llits de crítics

L'Hospital de Cerdanya registra un nou cas de coronavirus després de tretze dies consecutius sense cap positiuArxiu particular

Després de tretze dies consecutius sense cap positiu de coronavirus a l'Hospital de Cerdanya, aquest dijous hi ha ingressat un nou cas confirmat de covid-19 i dos més que són sospitosos i estan pendents de resultats. Des de l'inici de la pandèmia se n'han detectat fins a 48, dels quals 35 han requerit d'hospitalització. En aquest període s'ha produït una víctima mortal, s'han efectuat sis trasllats i s'han donat 30 altes.

Mentre, a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell continuen sense nous casos i s'ha recuperat la primera planta per a malalts no covid-19, incloent-hi el niu per nadons. A més, tenen previst reubicar en breu els llits de crítics fora de la zona quirúrgica per poder disposar d'una sala d'operació i de la de parts.

L'equipament sanitari ubicat a Puigcerdà ha obert agendes i serveis aquesta setmana fins a assolir la recuperació del 50% de la seva activitat programada, ja que el context actual obliga a fer-ho de forma reduïda per garantir la seguretat dels pacients i els professionals de la salut. Així, al servei d'hospitalització s'han reincorporat per a ús convencional 12 dels 44 llits reservats per a dur a terme mesures d'aïllament.

Pel que fa a les consultes externes de l'Hospital de Cerdanya, aquestes s'han reobert tot i donar preferència a la modalitat telemàtica. Mentre, es manté la prohibició d'anar acompanyat a tots els serveis excepte el d'hospitalització, on queda limitat a una persona que sempre ha de ser la mateixa. Finalment, tant el dispositiu de detecció i proves per identificar possibles nous casos de covid-19 es manté intacte, així com també el doble circuit d'admissió a urgències i totes les pràctiques de distanciament i seguretat.

Prem per veure més contingut per a tu