Segueix-nos a les xarxes socials:

«Oblida les videotrucades i imagina't a la Cerdanya, t'esperem»

L'empresariat cerdà rebrà el turisme amb el nou festival d'activitats 'Wellcome Summer' i publica un vídeo pel retrobament

This browser does not support the video element.

La Cerdanya fa una crida als turistes amb aquest vídeo

El sector turístic de la Cerdanya agrupat en la nova patronat Empresariat Cerdanya vol començar la temporada d'estiu amb força tant bon punt la Generalitat desbloquegi la mobilitat entre l'àrea metropolitana i el Pirineu. Tant és així que l'entitat ha programat pel dies 27 i 28 de juny el festival d'activitats i serveis 'Welcome Summer Cerdanya 2020'. L'esdeveniment, que s'estrena aquest any, planteja el reemborsament del tiquet del túnel del Cadí en activitats i serveis turístics o un donatiu solidari per a la sanitat de la comarca.

Així, Empresariat Cerdanya ha programa el Welcome Summer Cerdanya amb l'objectiu de «revitalitzar el turisme i l'activitat econòmica de la comarca amb activitats vivencials per fer amb família i amics; on el turista, el segon i el primer resident puguin col·laborar amb una iniciativa solidaria mentre realitzen la seva activitat en un entorn segur i amb totes les garanties sanitàries», segons han explicat els seus responsables.

Sota les directrius de seguretat de Fundació Hospital de Puigcerdà i amb la mobilitat garantida en Fase tres entre les diferents regions sanitàries del país, l'equip organitzador del festival ha escollit les dates de 27 i 28 de juny per «donar la benvinguda a l'estiu». Segons han remarcat els empresaris, el cap de setmana escollit «garanteix el 90% de tots els serveis de l'activitat turística, de la restauració i de l'allotjament, així com els serveis complementaris de la comarca, a ple rendiment». A la web www.activitatsturistiquescerdanya.cat es poden trobar les més de 100 empreses adherides, els col·laboradors, els patrocinadors i les activitats.

Prem per veure més contingut per a tu