Segueix-nos a les xarxes socials:

La Seu d'Urgell homenatjarà les víctimes de la pandèmia amb un acte dimarts

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha organitzat per a dimarts que ve a la plaça de Joan Sansa, a les set de la tarda, l'acte d'homenatge «Amb tot el cor», en memòria «dels urgellencs i les urgellenques que ens han deixat i no hem pogut acomiadar a causa de la pandèmia global de la covid-19, i per fer arribar el seu escalf a familiars i amics».

«Amb tot el cor» és un comiat a les persones que han mort durant l'estat d'alarma, obert a la ciutadania que vulgui assistir-hi, però sobretot als seus familiars i amics. Tot i això, com que la llei de protecció de dades no permet al consistori disposar de les dades per fer arribar a les famílies la invitació a l'acte, demanen a la ciutadania que les famílies afectades o les persones que coneguin algun cas proper, ho comuniquin a alcaldia.

En l'acte se seguiran les limitacions i les mesures de seguretat marcades per la normativa sanitària vigent. D'aquesta manera tot el públic estarà assegut a una distància de 1,5 metres, es facilitarà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte i serà obligatori l'ús de mascareta.

L'Ajuntament també ha creat un espai de condol virtual perquè tothom qui ho vulgui pugui publicar un missatge en record dels difunts.

Prem per veure més contingut per a tu