Segueix-nos a les xarxes socials:

La biblioteca Sant Agustí tancarà demà les portes per renovar les instal·lacions

La Seu d'Urgell crearà a l'espai una sala dirigida als infants, una zona de treball en grup i un espai jove

La biblioteca Sant Agustí tancarà demà les portes per renovar les instal·lacionsajuntament de la seu

La biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell tancarà demà les portes per tal que es puguin portar a terme les obres de renovació de les instal·lacions.

Les obres, que s'iniciaran el 3 de maig i finalitzaran a finals de setembre, tindran un cost de 426.000 euros aproximadament i compten amb una subvenció del PUOSC, la Diputació de Lleida (Pla Corporacions Municipals 2020-2021) i recursos propis de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Els treballs preveuen que es canviï la ubicació del taulell de la planta baixa. A aquesta mateixa planta també s'hi ubicaran unes butaques, una taula rodona i tres ordinadors d'accés públic. A més, s'adaptarà el bany per persones amb dificultat de mobilitat i es posaran portes d'entrada corredisses.

L'actuació també preveu l'ampliació de la segona planta i la tercera planta. A la segona, es crearà una nova àrea infantil i a la tercera, es faran dos espais nous de treball en grup i un espai jove.

D'altra banda, els exteriors també es modificaran. La sala polivalent s'hi habilitarà una pantalla i projector fix i s'adaptarà la il·luminació per tota mena d'activitats de difusió de la lectura i la cultura.

Al pati, s'adequarà la rampa d'accés de la porta del carrer i se n'afegirà una per tal de poder accedir a l'absis, on ara només hi ha escales.

A partir del mes de juny, la biblioteca Sant Agustí donarà servei, de manera provisional, a la sala polivalent del centre cívic El Passeig, que està situat a la plaça Soldevila.

Prem per veure més contingut per a tu