Segueix-nos a les xarxes socials:

El director Joan Soler estrenarà un documental on apareix Vicenç Ferrer

El film es titula "El camí dels somnis" i descriu l'esperit de superació de dues joves invidents que ajuden els altres

El director manresà Joan Soler estrenarà a finals del mes que ve el documental 'El camí dels somnis' que descriu l'esperit de superació de l'Alba i la Núria, dues joves invidents que afronten les seves limitacions de visió oferint la seva ajuda als altres. Aquest és l'argument de la pel·lícula que compta amb la participació del desaparegut Vicenç Ferrer. Joan Soler es desfà en paraules d'agraïment cap al cooperant i la seva fundació i explica que li 'sap greu perquè ell no l'haurà pogut veure'. Les protagonistes del primer documental de llarga durada de Soler ensenyen els nens cecs de la Fundació Vicenç Ferrer a utilitzar els ordinadors. El treball està rodat entre Catalunya i l'Índia.

La Núria i l'Alba són dues noies invidents que treballen de traductores. Passen les vacances d'estiu a Anantapur, a la Fundació Vicenç Ferrer, on ensenyen els nens cecs a utilitzar l'ordinador. El documental mostra com la manca de visió no els és cap impediment per fer realitat els seus somnis.

El treball, que s'ha rodat entre Catalunya i l'Índia, té la participació de Vicenç Ferrer. El director Joan Soler es desfà en paraules d'agraïment a la Fundació Vicenç Ferrer 'perquè tot el temps que vam estar allà ens van tractar molt bé'. Soler recorda que en 'El camí dels somnis' és l'última vegada en què apareix Vicenç Ferrer en un documental abans de morir. 'Em sap greu perquè ell no l'haurà vist', diu el director manresà.

El documental, amb música del manresà Francesc Gener, està previst que s'estreni a finals del mes de novembre. Soler explica que una part de la recaptació del llargmetratge es destinarà a la construcció d'una escola rural a Anantapur, que tindrà el mateix nom del documental.

Soler espera dur el film a molts festivals. Entre el palmarès del director manresà destaca el Premi Goya 2004 pel documental 'Los niños del Nepal'.

Prem per veure més contingut per a tu