Segueix-nos a les xarxes socials:

Clinc! fa el salt del Kursaal al Teatre COnservatori

L'obra de la companyia de Pep Bou es representa el dijous 3 de maig, a les 9 del vespre

L´espectacle Clinc! de la companyia Pep Bou es podrà veure el dijous dia 3 de maig a les 9 del vespre al Teatre Conservatori de Manresa. L'obra és fruit dels anys d'experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó i altres estructures tensioactives, protagonitzat per dos dels talents emergents de la companyia: Isaías Antolín i Eduardo Telletxea, i creat i dirigit per Pep Bou.

Inicialment, el muntatge estava previst per a la Sala Petita del Kursaal, però per requeriments tècnics de l´espectacle s´ha considerat convenient traslladar-lo en un espai que comptés amb una major profunditat d´escenari i més alçada. Aquest fet permetrà que els espectadors que assisteixin a Clinc! el puguin gaudir en condicions òptimes.

Clinc! narra les peripècies de dos personatges que es troben en un món on tot els és desconegut. Mitjançant l'experimentació inicien un procés cap al coneixement exterior i interior que no culminarà fins que facin ´Clinc!'.

Com és habitual en els espectacles programats a la Sala Petita, en aquest cas al Teatre Conservatori, són entrades sense numerar i costen 12 € (10 amb el Carnet del Galliner). Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i internet.

Prem per veure més contingut per a tu