La pel·lícula 'The Amazing Spiderman 2' és l'estrena que més atenció acapara aquesta setmana als cinemes, en què els simpàtics telenyecos tornen amb el 'Tour dels Muppets', l'actor Jeremy Irons protagonitza 'Tren de Nit a Lisboa' i Antonio Banderas busca "La partícula de Déu".

Un Spiderman més jove s'enfronta a "El poder de Electro"

Continuen les aventures d'aquest nou Spiderman, més juvenil i interpretat pel californià Andrew Garfield, amb un lliurament que promet més acció que la seva predecessora, així com la incorporació de cares conegudes de la gran pantalla, com les de Jamie Foxx i Paul Giamatti.

Dirigida per Marc Webb a 'The Amazing Spider - Man 2: El poder d'Electro', que s'estrena dijous, l'home aranya s'haurà d'enfrontar a un nou enemic: Electro. També es trobarà amb un vell amic, Harry Osborn, amb el qual seguirà desvetllant pistes sobre el seu passat.

Viatge per Europa amb 'El Tour dels Muppets'

El tour dels Muppets és l'aposta familiar d'aquesta setmana, amb la qual tornen els mítics Muppets, aquesta vegada acompanyats per Ricky Gervais, Ty Burrell i Tina Fey.

Madrid, Berlín, Dublín i Londres són algunes de les capitals que aquests esbojarrats personatges recorreran en el seu viatge pel continent europeu, en el qual es veuran embolicats en una intriga internacional encapçalada pel delinqüent número u del planeta.

Jeremy Irons a 'Tren de nit a Lisboa'

Jeremy Irons protagonitza el llargmetratge dirigit per Bille August i basat en la novel·la homònima de Pascal Mercier en què Raimond, un professor de llatí, salva una jove a punt de tirar-se a les aigües del riu Aar a Berna, que poc després desapareix.

D'ella no queda més que un impermeable en què el professor troba el llibre d'un autor portuguès i un bitllet de tren a Lisboa, que Raimond agafarà per intentar esbrinar més sobre aquest escriptor ple de secrets.

Secrets per descobrir a 'El passat'

El cineasta iranià Asghar Farhadi, responsable de l'aclamada 'Nader i Simin, una separació', presenta 'El passat', una pel·lícula que va participar en la Secció Oficial del Festival de Cannes, i amb la qual Bérénice Bejo es va emportar el premi a la millor actriu.

Un home assentat a Teheran torna a París a petició de la seva dona, amb la qual es troba enmig d'un procés de divorci. Durant la seva estada, descobrirà secrets amagats del passat.

Perplexitat i paranoia a 'La dona del cinquè'

Kristin Scott Thomas i Ethan Hawke protagonitzen l'adaptació del cineasta polonès Pawel Pawlikowski de l'obra 'La dona del Cinquè Districte', de l'escriptor i dramaturg nord-americà Douglas Kennedy.

Un escriptor, arraconat per un escàndol que amenaça la seva feina al seu país natal, Estats Units, busca refugi a França, amb l'ànim de començar una nova vida. Allà coneixerà una misteriosa dona, amb la qual començarà una tempestuosa relació.

Cinema negre a 'La partícula de Déu'

Antonio Banderas és un detectiu privat de Los Angeles que accepta l'encàrrec d'un estrany client: un boxejador rus que vol trobar la seva exnòvia Lexie - Sienna Guillory -, una " stripper " que ha desaparegut sense raó aparent.

Dirigida per Tony Krantz, la pel·lícula es desenvolupa també a Nou Mèxic, on el personatge que interpreta Banderas va a la recerca d'informació deixant rere seu un rastre de cinc cadàvers.