Segueix-nos a les xarxes socials:

Els concerts de Joana Serrat, Montefusco i Raydibaum tenen una bona acceptació

Els concerts de Joana Serrat, Montefusco i Raydibaum tenen una bona acceptaciómarta pich

El triple concert que es va celebrar dimarts a la nit al pati del Teatre Kursaal amb el nom de Sítric va aplegar tres centenars d'espectadors en el seu punt àlgid, i es va convertir així en una bona carta de presentació del cicle que tindrà lloc l'estiu vinent a Manresa. L'organització de la vetllada i d'aquest projecte de futur va a càrrec de Som Produccions, Raons de Pes i Ítaca.

Joana Serrat, Enric Montefusco amb el Cor de Cambra 16 i Raydibaum van interpretar els seus darrers treballs davant d'un públic que a poc a poc va anar ocupant els laterals de l'espai i la part central, amb els artistes ubicats en l'escenari natural del vestíbul exterior del teatre manresà.

Sítric va néixer dimarts amb la voluntat de convertir-se, l'estiu vinent, en un festival que ofereixi a la ciutat una oferta musical que li manca durant l'estiu. La intenció dels organitzadors és portar a Manresa artistes de l'escena independent en espais no convencionals. Els tres concerts van ser d'entrada lliure i pocs centenars de manresans van aprofitar l'ocasió per gaudir de les propostes presentades. La festa es va donar per acabada més enllà de la mitjanit.

Prem per veure més contingut per a tu