Segueix-nos a les xarxes socials:

La Mediterrània exhaureix totes les entrades del concert de Txarango

Els estands de la Llotja professional ja han arribat al seu nombre màxim de capacitat

La Mediterrània exhaureix totes les entrades del concert de TxarangoACN

A més de dues setmanes perquè comenci la 17a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, l'organització ja ha venut totes les entrades disponibles pel concert de Txarango. Es tracta d'un dels plats forts del certamen que tindrà lloc el 10 d'octubre a la Sala Stroika de la capital del Bages. Txarango compartirà cartell a la sala, dins el Circuit Estepà Mediterrània, la sessió més trencadora del programa de la fira, amb la posada en escena festiva i de lletres combatives dels bagencs Kòdul i els britànics Addictive TV. A més, també s'han exhaurit tots els estands disponibles a la llotja professional i les places ofertades al Firaescola -adreçades a escoles i instituts del Bages-, també estan plenes.

Els estands de la Fira Mediterrània de Manresa, construïts en forma de rusc seguint l'innovador disseny de l'empresa bagenca A Nou Serveis d'arquitectura immobiliaris, a base de materials reciclats, ja estan ocupats al 100%. La fira és un mercat, i la seva zona de negoci és la Llotja Professional, situada al Museu de la Tècnica de Manresa. Com a nucli de l'activitat professional, allà hi tindran lloc les jornades professionals -amb més de 30 ponents-, es presentaran 25 projectes culturals i es faran les 180 trobades concertades entre operadors , els 'showcases' i diferents xarxes de treball, nacionals i internacionals.

Les sessions dels cinc espectacles que la fira ha programat dins el Firaescoles també estan ocupades al 100% per 3.091 alumnes, procedents de 22 centres diferents. Els espectacles del FiraEscoles de la 17a Fira Mediterrània són 'Enciclopèdia baixeta de la nit', de 2princesesbarbudes, 'El Petit Príncep', de N54 Produccions, 'Baboo Experience', d'Imaginart, 'Alice', de Thomas Noone Dance; i 'Escrivents 2.0', de Tramoia Produccions Culturals. La Fira Mediterrània va rebre propostes per participar al Firaescoles per un total de 5.351 alumnes.

Davant l'interès pels concerts de Txarango, Kòdul i Addictive TV per part del públic, la fira ha anunciat que hi haurà una nova oportunitat de poder gaudir del duet de dj britànics Addictive TV dijous 9 d'octubre al Sielu (1.00h) on protagonitzaran una actuació de petit format, en el marc de la Festa de Benvinguda que a fira ofereix a públic i professionals.

Fins el 30 de setembre, Fira Mediterrània ofereix avantatges econòmics per la compra de les entrades, que es poden adquirir a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938 723 636) i al web de la Fira Mediterrània (www.firamediterrania.cat). Les entrades dels concerts de la sala Stroika es venen a Sibelius, Solans, Cal Manel, Ítaca i al web www.stroika.cat.

Prem per veure més contingut per a tu