Tricicle prepararà un espectacle amb els millors esquetxos de la companyia en els seus 35 anys d'història. Mentre pensen "en anar desant la botiga", Carles Sans ha explicat a l'ACN que mantenen la idea de no fer un espectacle de nova creació però sí que els sedueix la possibilitat de portar a escena "el millor" de la seva trajectòria. La companyia teatral hi començarà a treballar quan acabi la gira de 'Bits' que, amb tota probabilitat, serà el seu últim espectacle de nova creació i que tornarà al Teatre Poliorama de Barcelona a partir del novembre. "Ja no ens veiem fent gires tan llargues", ha precisat Sans.

Tricicle fa temps que va anunciar que 'Bits' seria el seu últim espectacle de nova creació. Els tres membres de la companyia, Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir, ja no es veuen massa més temps amb la "intensitat" dalt dels escenaris que suposen gires de fins a 4 anys.

Malgrat això, i com a colofó final a la seva trajectòria, el Tricicle farà un espectacle que reunirà el millor que han portat a escena durant els 35 anys d'història. "Quan el fem, potser ja serem prop dels 40", ha avançat Carles Sans en declaracions a l'ACN.

En una línia similar s'ha expressat Paco Mir, que compta que tindran 14 hores d'espectacle per resumir en una hora i mitja. "La idea és que l'espectacle no duri tres dies", ha bromejat. Mir ha recordat que amb motiu dels 20 anys de la companyia s'oferia als espectadors que escollissin entre els millors 20 esquetxos de Tricicle. "No sé si aquesta vegada farem això o optarem per una altra cosa", ha conclòs.