Segueix-nos a les xarxes socials:

La Biblioteca Ateneu les Bases ofereix als usuaris la descàrrega de llibres digitals

La iniciativa, que va començar a Puigcerdà, arriba ara a Manresa i a la Biblioteca Central d'Igualada amb sis títols d'autors autoeditats

La Biblioteca Ateneu les Bases ofereix als usuaris la descàrrega de llibres digitalsbibliotequesdemanresa

La Biblioteca Ateneu les Bases de Manresa i la Central d'Igualada participen, amb una vintena més d'equipaments, en una iniciativa que vol promoure el format digital entre els usuaris de les biblioteques. Mitjançant unes targetes de descàrrega de llibres digitals amb codis QR, els usuaris tindran accés a l'obra de sis autors independents en format digital editats a Seebook.

La iniciativa ha estat possible gràcies a l'acord entre Digital Tangible, Biblioteques de Barcelona i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. El projecte es va presentar el mes d'octubre passat a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona en una primera prova pilot amb deu centres, entre els quals la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà. També, llavors, amb les obres de sis autors. L'èxit de la prova, amb més de 400 descàrregues dels ebooks dels sis autors convidats, ha permès renovar el projecte i fer-lo arribar a 22 noves biblioteques públiques. La intenció, a banda de promoure el consum digital de llibres a les biblioteques, és "donar a conèixer autors de qualitat que han optat per autoeditar-se els textos".

Prem per veure més contingut per a tu