Segueix-nos a les xarxes socials:

Cèlia Pallí defensa amb força el seu primer disc a Manresa

El públic bagenc podrà gaudir de nou del directe de la cantant aquest dissabte a la ParRokia de Balsareny

Cèlia Pallí defensa amb força el seu primer disc a Manresamarta pich

E

stà de gira per Catalunya, la terra que la va veure néixer, tot i que la jove cantant i compositora Cèlia Pallí resideix habitualment a Toronto. Allà és corista de Nelly Furtado des de fa cinc anys i durant les èpoques que no té gires es dedica a forjar la seva carrera en solitari. Amb un primer disc sota el braç, I'll be fine (Satélite K, 2014), divendres va ser a Manresa per presentar-lo al Voilà! Cafè-Teatre. Aquest dissabte ho farà a la ParRokia de Balsareny.

Acompanyada a l'escenari pel guitarrista Àlex Rexach, Pallí va encetar el concert amb So far i va anar desgranant un a un els deu temes que formen part del seu disc. Bona part de les cançons d'aquest treball són en anglès, però també n'inclou dues en castellà i un petit tastet en català que té el títol Que no em sents? Cançons que parlen de sentiments i d'amor a la parella, però també hi ha un tema dedicat a la seva mare. Una gran dosi d'emocions que a dalt de l'escenari l'artista defensa amb molta seguretat i mostrant una imatge molt cuidada.

El concert va començar tranquil, però a mesura que va avançar la nit aquesta jove empordanesa nascuda a Torroella de Montgrí va demostrar un ampli ventall de facetes a dalt de l'escenari, tocant la guitarra, els teclats, el timbal o l'ukelele. Els temes propis van donar pas a alguna versió que la cantant no va voler deixar fora del repertori. No hi podia faltar una picada d'ullet a Nelly Furtado, de qui diu haver après molt. "Per a mi va ser com un somni entrar a formar part de l'equip d'aquesta artista a qui jo escoltava quan anava a l'institut i a qui admiro tant". També es va atrevir amb una dels Beatles I wanna hold your hand o el Sozinho de Caetano Veloso, que va començar a cantar entre el públic ja a la tanda de bisos.

En un ambient familiar i amb un públic molt receptiu, Pallí va embolcallar la seva potent i alhora dolça veu amb una gran dosi de simpatia i va connectar amb el públic, a qui va convidar a cantar o oferir un tastet a cappella d'un tema encara no publicat. Però si hi ha una cançó que de ben segur l'ha apropat recentment al gran públic, aquesta és la que dóna títol al disc i que va sonar al darrer capítol de la sèrie de TV3 Cites. "Tinc la sort que cinc temes del meu disc han sonat en aquesta sèrie", explica.

Prem per veure més contingut per a tu