Segueix-nos a les xarxes socials:

60.000 espectadors per al CINC

El programa de Cinema Infantil en Català arriba a Solsona, Piera, els Hostalets de Pierola i la Seu d'Urgell

El CINC, programa de la direcció general del Política Lingüística del departament de Cultura per a la promoció del cinema infantil en català, va aportar l'any passat 60.000 espectadors. El CINC, que ja té 16 anys d'existència, arriba a 45 localitats de Catalunya, entre les quals Solsona (cine París), Piera i els Hostalets de Pierola (Anoia) i la Seu d'Urgell (cinemes Guiu).

Amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i diverses institucions, entitats i cinemes, el CINC potencia l'oferta de pel·lícules en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial. Per exemple, en aquest primer semestre els films més projectats seran Hotel Transsilvània 2, Charlie Brown i Snoopy, Atrapa la bandera, Coco, el petit drac, Del revés, Els Mínions i Home.

Per tirar endavant les projeccions, col·laboren en el cinc institucions com el Consell Comarcal del Solsonès i els ajuntaments dels Hostalets de Pierola, Piera i Solsona. A més les projeccions són possibles gràcies als cinemes, com el París o els Guiu.

Prem per veure més contingut per a tu