Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Lázaro presentarà «Camins de somnis» al Conservatori amb La Principal de la Bisbal

El manresà oferirà dissabte el seu setè disc de sardanes ballables i molt alegres

Joan Lázaro presentarà «Camins de somnis» al Conservatori amb La Principal de la BisbalMarta Pich

Joan Lázaro (Manresa, 1944) presentarà el seu setè disc que es titula Camins de somnis (Audiovisuals de Sarrià) dissabte, a 2/4 de 8 de la tarda, al Teatre Conservatori de Manresa amb La Principal de la Bisbal, cobla que ha gravat les composicions. El repertori del concert el configurarà sis temes del disc de Lázaro i les sardanes escollides per Francesc Cassú, director de la cobla gironina, com La gran il·lusió de Ricard Viladesau, i La festa de les trompetes de Leroy Anderson, entre d'altres.

El compositor manresà és la tercera vegada que grava un disc juntament amb La Principal de la Bisbal. El primer àlbum de Lázaro en el 1995 també ho va fer acompanyat d'aquesta cobla.

Les composicions de Camins de somnis segueixen el mateix estil musical que els últims discos del manresà, amb sardanes molt alegres i balladores. "Amb els anys, he guanyat més bagatge i ara les cançons són més plenes que no pas la música que feia al principi", explica Lázaro.

El títol del nou disc és perquè per ell "cada sardana és un somni, un repte des que començo fins al final". A més, totes les dotze composicions estan dedicades a algú en concret, o a una entitat. "També vull que sigui com un somni, un regal per les persones o organitzacions que els hi dedico la sardana".

Prem per veure més contingut per a tu