16 de maig de 2017
16.05.2017
40 Años
40 Años

la guerra dels sexes fa riure al kursaal

«Orgasmos» va exhibir complicitat amb el públic en la funció que van dur a terme Roger Pera i Sam Sánchez a Manresa, però els tòpics van coronar el repertori d'acudits durant la nit

15.05.2017 | 23:36

orgasmos

? Direcció: Òscar Contreras. Autor: Dan Israely. Intèrprets: Roger Pera i Sam Sánchez. Divendres, 12 de maig. Teatre Kursaal de Manresa.

O rgasmos va passar divendres per la Sala Gran del Kursaal amb una bona entrada de públic. L'explícit títol del muntatge és, de nou, l'excusa per revisar i pujar a l'escenari la guerra de sexes, l'antagonisme i la manca d'entesa entre homes i dones. Per tant, si algú acudia al teatre per veure una còmica i hilarant exposició pública orgàsmica, res a objectar.

Orgasmos, de nou, sense cap aportació extraordinària, ni en l'àmbit argumental ni en l'escènic, plasma aquesta manca de sintonia entre el gènere femení i el masculí. Un pols molt mancat d'objectivitat, amb molt d'humor o, almenys, el que l'ocasió requereix, i amb el públic disposat a respondre amb sonores riallades i puntuals aplaudiments. Orgasmos ni presenta ni relata res que no s'hagi dit o presentat amb anterioritat, però la guerra de sexes sempre atraurà públic i, si és per riure, amb més motiu. Però els tòpics són habituals, seguits amb entusiasme durant l'hora llarga de durada del muntatge.

El tàndem que formen Roger Pera i Sam Sánchez resulta simple i correcte, amb moments destacats per part de l'intèrpret masculí en un muntatge totalment al seu servei o, almenys, que ell ha sabut portar cap a un terreny segur, el de la constant i disposada complicitat amb el públic. Un fet que, a Manresa, no va estar mancat d'intervencions i col·laboracions, incorporades i agraïdes pels dos intèrprets, que van ser acomiadats amb efusivitat per part del públic assistent. Sense més pretensió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.