La nova temporada de teatre al Kursaal arrencarà amb l'estrena a la Sala Petita de 'La nit just abans dels boscos', el 14 de setembre, l'adaptació de l'obra de Bernard-Marie Koltès que combina teatre i música a càrrec dels navarclins Jaume i Anna Costa. El text guanyador del IIn torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears, 'Abans que arribi l'Alemany' de Marta Barceló, es podrà veure el 21 de setembre en el marc del Dia Internacional de l'Alzheimer. Serà el primer dels tres muntatges de l'abonament del Toc de Prop d'aquesta temporada, que inclourà també 'Fairfly' de Joan Yago (30 de setembre), un divertit espectacle de La Calòrica entorn la bombolla de l'emprenenedoria i sobre la distància entre allò que ens proposem i allò que acabem fent. I finalment tancarà el Toc de Prop de la Sala Petita la comèdia de Molière 'Les dones sàvies', que es podrà veure el 2 de novembre, amb Enric Cambray i Ricard Farré.

Dins del Cicle KM0, l'11 d'octubre a la Sala Petita, es podran veure dues sessions (17h i 21h) de 'L'hostal de la Glòria' de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del Grup Escènic Nostra Llar del Casal Parroquial del Poble Nou de Manresa. La Cia La Nona Teatre portarà el 10 de novembre també a la Sala Petita l'espectacle 'Palabras de Miguel', un homenatge al poeta Miguel Hernández interpretat per José Manuel Garzón i amb la música de José Galiana. El 16 de novembre tancarà la programació de la Sala Petita 'Fred' del santpedorenc Agustí Franch, amb una commovedora història que explica l'angoixa d'una família andorrana de principis dels anys 40 que es troba amb l'arribada d'uns refugiats jueus a casa.

Pel que fa a la Sala Gran del Kursaal, la propera temporada acollirà tres grans espectacles, a part dels 4 que estan inclosos dins de l'abonament de teatre. El 25 de novembre es podrà veure 'Homes, la comèdia musical', de Sergi Belbel i Carol López, que s'inspira en el fenomen teatral 'Homes' de les T de Teatre i que ara arriba al Kursaal amb les interpretacions d'Anna Barrachina, Agnès Busquets, Alba Florejachs, Mireia Portas i Glòria Sirvent. Qui també serà a la Sala Gran seran 'Faemino y Cansado', que tornen al Kursaal l'1 de desembre amb el seu nou espectacle, 'Quien tuvo retuvo'. I finalment el 10 de desembre, el veterà actor José Sacristán pujarà per primera vegada a l'escenari del Kursaal amb l'obra 'Muñeca de porcelana' de David Mamet.

A la venda el dimarts, 4 de juliol a les 18:00 h

Les entrades per a tots aquests espectacles es posaran a la venda el dimarts, 4 de juliol a les 18h a les taquilles del Kursaal, i per internet.

L'abonament del Toc de Prop costarà 30 euros (un estalvi de 23 €, ja que les 3 obres que el formen -Abans que arribi l'alemany, Fairfly i Les dones sàvies- tenen un preu de 18 € cadascuna).