Segueix-nos a les xarxes socials:

CONCERTS | Un cap de setmana amb espectacles molt diversos

L'homenatge a Anna Gabriel, «La Resposta», ocupa Sallent fins el diumenge

CONCERTS | Un cap de setmana amb espectacles molt diversosArxiu/Marta Pich

L'Ametlla de MerolaSopar temàtic òpera: «El capvespre dels Déus»

- Dissabte, a les 17.30 h, al Logos Berguedà (plaça de l´Església, 6). Es comentarà l´òpera de Richard Wagner. Sopar en format taula de tast, sense servei ni protocol. Preu: 35 euros. Reserves: 93 820 41 93.

ArtésAuditori de Cal Sitjes

- Divendres, a les 20.30 h, concert de Cor de Teies, coral formada per veus femenines, amb la direcció de Marc Reguant. En el marc d´Avui és cultura, a càrrec d´Artés és música. Entrades: 5 euros, amb descomptes per edats.

BalsarenyGuillem Roma

- Dissabte, a les 20 h, a la Sala Sindicat, actuació del cicle de música Sona B, que ofereix un nou format de cafè concert amb taules i servei de bar. Concert del cantautor folk, que presentarà el disc Connexions. Entrades: 7 euros; i 5 euros per als socis. Venda anticipada a l´ajuntament i també a ajbalsareny.fila12.cat.

BergaCorals infantils i Jove Banda de l´EMMB

- Diumenge, a les 12 h, al Teatre Municipal. Concert de coral i bnda inclòs en el 6è Cicle de música per a la ciutat promogut pel centre i pel Conservatori de música dels Pirineus. Entrades: 5 euros.

Calaf14a Trobada de la Cançó

- Dissabte i diumenge, amb l´assistència de fins a 1.500 infants i joves de 18 agrupaments escoltes de la demarcació de la Catalunya Central. Diumenge, a les 10.30 h, a la plaça Barcelona 92, culminació de la trobada amb una mostra de cançons composades pels propis agrupaments, oberta a tota la ciutadania.

IgualadaMúsiques de Butxaca

- Divendres, a les 23 h, al Teatre Municipal Ateneu. Concert de Dani Flaco, que presentarà Verbenas y fiestas menores en format acústic, acompanyat de David Sam al piano. Entrades: 12 euros. Amb descomptes, 10 euros (socis de l´Ateneu, Cineclub, Amics del Teatre de l´Aurora i Òmnium Cultural). Amb l'entrada es regala un gintònic. Venda anticipada a www.musiquesdebutxaca.cat i a la secretaria de l´Ateneu. També mitja hora abans del concert a taquilla. Ho organitza: Ateneu Igualadí, amb la col·laboració de l´Ajuntament d'Igualada.

ManresaFesta de presentació del FABA

- Divendres, a les 19 h, al Mercat de Puigmercadal, sessió especial amb Dj Grozza (música electrònica). A les 20 h, concert de les alcoianes Júlia, duet que fusiona folk, pop i electrònica suau.

Sant Andreu Jazz Band & Coma Big Band - Dissabte, a les 21 h, a la Sala Gran del teatre Kursaal. Concert de dues bandes joves de jazz, que juguen amb la improvisació. Entrades: 15 euros (12 euros amb el carnet del Galliner, per a majors de 65 anys i estudiants d´escoles de música; i 10 euros per a menors de 25 anys). A la venda a les taquilles, al 93 872 36 36 i a www.kursaal.cat.

Voilà! Cafè-teatre (Cós, 74) - Divendres, a les 00 h, concert dels gironellencs Rupits, que presenten el seu primer disc, Imprefeccions. Entrada amb taquilla inversa. Dissabte, a les 00 h, concert de Nacho Romero (versions). Entrada gratuïta.

Stroika (av. dels Dolors, 17) - Divendres, a les 21 h, concert amb Rat-Zinger, grup basc contundent, Sr. Agente (punk rock) i MDA, grup HXC, punk i metal de Sant Vicenç de Castellet. Entrades: 10 euros, anticipades; i 13 euros, a taquilla. A la venda a www.stroika.cat i a Solans. A les 01 h, Stroika Sessions amb DJ Shakur. Dissabte, a les 01 h, Stroika Sessions amb DJ Buff Bay i DJ Shakur.

Barlins (Sabateria, 3) - Dissabte, a les 23.30 h, concert amb el grup Caseta, de Matadepera (pop atmosfèric). Entrades: 6 euros, amb cervesa/refresc inclòs. Reserves: barlinsteatreria@gmail.com.

El Sielu(plaça Valldaura, 1) - Dissabte, a partir de les 00 h, concert d´Antonio El Remendao i sessió Deejay. Accés gratuït. Informació i reserves: 669 261 156.

Puigcerdà25 anys de la Coral Flor de Neu

- Diumenge, a les 17.30 h, al Museu Cerdà, concert.

Sallent«La Resposta», homenatge a Anna Gabriel

- Divendres, a les 18 h, a l´Ateneu Popular Rocaus, conversa entre Mireia Vehí, exdiputada; i Olivier Peter, advocat suís. A les 20 h, a la plaça de Cal Teia, concerts amb Yacine, Gossos, Smoking Souls, Tribade, Auxili, Zoo i Pirat´s Sound Sistema. Dissabte, a les 12 h, a la plaça de Cal Teia, actuacions dels bastoners de Sallent i de la Colla Bastonera del Montserratí. A les 12.15 h, presentació del llibre I parlarem de vida! Discursos i conferències d´Anna Gabriel, amb David Fernández, Isabel Vallet i Natxo Calatayud. A les 13 h, vermut solidari amb La mirada violeta. A les 14 h, dinar popular. A les 16 h, a la sala Vilà i Valentí, assemblea de la campanya Free Anna. a les 17 h, acte polític amb Celeste Alías amb David Sisó, Txell Bonet, Ester Baiges Miró, Isabel Vallet, Josep Manel Busqueta i Kòdul en acústic. A les 20 h, concerts amb Pupil·les, Joan Garriga, Juantxo Skalari, Strombers, Xavi Sarrià, Ebri Knight i El Diluvi. Entrades: 15 euros. A la venda a la web de la festa.

22a Roda Coral - Diumenge, a les 18 h, a l´església Pare Claret. Amb la Coral Nova Harmonia de Sallent, la Coral l´Albada del Caravàning de Manresa, el Grup Vocal V9 i la Coral Estel de Gironella. Organització: Demarcació Bages-Berguedà de la Federació Catalana d´Entitats Corals.

Sant Joan de VilatorradaConcert-vermut a La Verbena

- Diumenge, a les 12 h, al local social de la SCCR La Verbena (Vilaseca, 34). Música a càrrec del grup Contrajazz. Entrada amb taquilla inversa. Servei de bar.

Sant Vicenç de CastelletInstants musicals: conjunt de corda - Divendres

, a les 20 h, a la biblioteca S.V. Casajuana. Minuts musicals en diferents espais de la biblioteca, a càrrec de l´Escola Municipal de Música.

Concert nocturn a Vallhonesta - Dissabte, a les 22 h, a Sant Pere de Vallhonesta, amb música tradicional. Organització: Centre Excursionista.

SantpedorCoral Escriny i Orquestra de Cambra Terrassa 48

- Diumenge, a les 12 h, a l´auditori del Convent de Sant Francesc. Concert dins del cicle Convent Primavera: Rèquiem, de Mozart. Entrades exhaurides.

Prem per veure més contingut per a tu