El Maldà de Barcelona acollirà avui a la nit (20.30 h) l'estrena de Res em fa major, el primer espectacle que l'actor Carles Gilabert (Manresa, 1970) signa com a autor teatral. El muntatge es podrà veure fins al 4 de novembre a la sala del carrer del Pi de la capital catalana.

Res em fa major és una peça d'una hora que Gilabert va crear a partir de proses escrites al llarg de la seva vida. Defugint la narrativa habitual del teatre de text, i teixint la proposta d'esquetxos i fragments, l'obra té un to autobiogràfic i convida a la reflexió sobre la interioritat personal i la intimitat de la vida quotidiana.

Actor habitual de la companyia Parking Shakespeare, Gilabert, que darrerament també ha actuat al Lliure, el TNC i el Festival Grec, interpreta ell mateix l'espectacle que ha escrit, i que compta amb Montserrat Butjosa en la direcció.

Res em fa major es pot veure els divendres i dissabtes (excepte el dia 27 d'octubre) a les 20.30 h, i els diumenges, a les 19 h, fins al proper 4 de novembre. Les entrades es poden comprar anticipadament per 14 euros a elmalda.cat.