Segueix-nos a les xarxes socials:

Isabel Coixet dirigirà la sèrie «Foodie Love» per HBO

La cineasta catalana explica que la producció fusiona «les històries d'amor i el menjar»

Isabel Coixet dirigirà la sèrie «Foodie Love» per HBO| ACN

La cineasta Isabel Coixet és la directora i guionista de la sèrie 'Foodie Love', la nova producció original d'HBO Europe. Així ho ha informat HBO Espanya a través de Twitter, qui ha destacat que és la primera sèrie escrita i dirigida per Coixet. Constarà de vuit capítols de mitja hora, produïts per Wasabi Films, i es rodaran aquest 2019.

L'algoritme d'una aplicació per trobar parella entre amants de la gastronomia connecta als protagonistes de 'Foodie Love', una noia i un noi que conserven encara les ferides de les seves relacions anteriors. En les seves cites hauran de descobrir si les seves coincidències com la seva devoció pel yuzu japonès o la seva al·lèrgia al 'postureig foodie' són suficients per construir una història d'amor. Segons ha explicat Coixet, a través d'HBO, 'Foodie Love' fusiona dues de les seves grans passions: "les històries d'amor i el menjar".

Coixet ha ressaltat que 'Foodie Love' és una història "d'amor i desamor, de dubtes i menjar, en el qual dos personatges es troben, s'allunyen i es retroben a través d'un peculiar recorregut per cafès, bars i restaurants". La cineasta ha definit els dos protagonistes com a dos éssers apassionats pel menjar que a l'inici de la narració és el seu terreny comú. De fet, tot els llocs que apareixeran a la sèrie i tot el que menjaran és real, però la seva història és de ficció. "Aquesta sèrie es nodreix de tots els llocs en els quals he estat, de totes les coses que he provat, i de moltes de les coses que he viscut".

'Foodie Love' és una producció de Miss Wasabi Films per HBO Europe i el productors executius per part d'HBO Europe són Miguel Salvat, Steve Matthews i Antony Root. L'estrena de la sèrie serà simultània en tots els territoris d'HBO Europe.

Prem per veure més contingut per a tu