Segueix-nos a les xarxes socials:

El vilanoví Jan Rodríguez obté un premi de La Mostra

El noi, d'11 anys, guanya el guardó de crítica de la fira escènica d'Igualada

El vilanoví Jan Rodríguez obté un premi de La Mostrala mostra d'igualada

El jove Jan Rodríguez, d'11 anys i veí de Vilanova del Camí, i la ba-nyolina Carla Güell, de 14, van ser guardonats amb els primers premis del 5è Concurs de crítica teatral infantil (primària) i juvenil (secundària i batxillerat) de La Mostra d'Igualada, coorganitzat amb l'associació de crítics Recomana. Rodríguez va fer una crítica de l'espectacle de circ Freq's, de la companyia catalana Somso; per la seva part, Güell la va escriure de Calma!, de Guillem Albà.

En la categoria infantil, el segon i tercer classificats són Gabriel Gonzàlez, de 8 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat, per la crítica de Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, de La Pera Llimonera; i Carla Rodríguez, de 7 anys i veïna de Vilanova del Camí, per la d' Italino Grand Hotel, de Cia. La Tal.

En juvenil, segona, Isolda Esquerra, de 13 anys i d'Igualada, per la crítica d' Elefant Terrible d'El Eje i Produït per H.I.I.I.T.; i tercera Mariona Solé , de 14 anys i veïna de Sant Martí de Tous, amb un article sobre La Dama del musical, una obra programada pel Grup de Participació Jove dins l'oferta de la Mostra Jove a l'Escorxador. Tots els textos es poden llegir als webs de La Mostra i Recomana.

El jurat va estar format per Jordi Bordes, Iolanda G. Madariaga, Núria Cañamares i Marc Sabater i els membres de Novaveu Biel Rossell i Martí Rossell. Durant els primers cinc anys de la iniciativa, s'han rebut més de 350 textos. Els premis pels guardonts són vals de compra de 100, 50 i 25 euros de les llibreries Bureau Vallée, Cal Rabell i Llegim...?

Prem per veure més contingut per a tu