Un centenar de ballarins de l'escola Ballet Clàssic Manresa van pujar a l'escenari del Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles el cap de setmana passat en l'estrena de l'espectacle Giselle, que va aplegar set-cents espectadors entre les dues funcions. Raquel Pérez i Pablo Testa van ser els responsables de la direcció artística i el muntatge coreogràfic.

Giselle va reunir des d'alumnes d'iniciació, que tenen entre 4 i 6 anys, fins als integrants del grup de perfeccionament, que es preparen per passar al camp professional. El muntatge va disposar de dos repartiments per donar una oportunitat de creixement creatiu als ballarins dels cursos avançats.

Jana Serrat i Oona Delaye van compartir el paper de Giselle; Andreu Mauri i Noè Hands, el d'Albercht; i Carla Cots i Jana Fukai, el de Myrtha.

Gisella, el sisè muntatge de l'escola, ha tingut un pressupost de més de 9.000 euros. Ballet Càssic Manresa és l'escola de ballet de Manresa Teatre Musical i, en l'actualitat, té un centenar i mig d'alumnes de diferents nivells.