Segueix-nos a les xarxes socials:

Marcel Gros actuarà al Kursaal en la propera temporada d'Imagina't

El cicle proposa mitja dotzena d'espectacles per al públic familiar els darrers mesos de l'any

La programació d'Imagina't per al darrer quadrimestre de l'any proposa sis espectacles familiars, entre els quals Contes amagats, del clown manresà Marcel Gros. Les entrades es posaran a la venda el 18 de juny a les taquilles del Kursaal i a la pàgina web del teatre.

La primera cita serà l'espectacle de titelles El núvol gris gras i gros, de Teatre al detall (14 de setembre, Sala Petita del Kursaal), que també inclou cançons i música en directe. El dia 28 de setembre, al teatre Conservatori, serà el torn d' Adeu Peter Pan, de Festuc Teatre, una proposta de titelles i actors que protagonitza una nena que se'n va al País de Mai Més.

Per a l'octubre, dues funcions. El dia 19, al Kursaal, circ i teatre amb Moi Jordana en l'espectacle Mr. Arlet, que fa un viatge cap a l'humor i la fantasia. Marcel Gros, el 26, portarà al Kursaal la recerca dels Contes amagats.

La Cia. Teia Moner portarà titelles i màgia a la Plana de l'Om amb els Contes de gel, el 9 de novembre. Finalment, el dia 30, al Conservatori, la Cia. Els contes de la Carla representarà Trencanous, un espectacle de contes i música.

Prem per veure més contingut per a tu