Segueix-nos a les xarxes socials:

David Guapo i la Banda de Música de Cardona en els nous Batecs Culturals

El xòuman actuarà el 27 d'octubre i la formació cardonina el 23 de novembre a l'Auditori Valentí Fuster

David Guapo i la Banda de Música de Cardona en els nous Batecs Culturals| IMATGE PROMOCIONAL

La nova temporada de Batecs Culturals de tardor, a l'Auditori Valentí Fuster de Cardona, tindrà com a protagonistes l'humorista David Guapo i la Banda de Música de Cardona en dos espectacles que volen posar en relleu «l'equilibri» entre les propostes més comercials i els artistes de casa. Les entrades ja són a la venda.

El xòuman David Guapo, que va saltar a la fama amb la seva participació en el programa El Club de la Comedia, actuarà a l'Auditori el diumenge 27 d'octubre (18.30 h) amb #quenonosfrunjanlafiesta1. I la Banda de Música de Cardona ho farà el dissabte 23 de novembre (20.30 h). La formació cardonina, amb més de seixanta músics de totes les edats, recull el testimoni de la tradició musical cardonina i està dirigida pel compositor Xavier Ventosa.

Les entrades ja són a la venda a través de la pàgina web cardonaturisme.cat o presencialment a l'oficina de turisme, de dilluns a diumenge al matí de 10 h a 14 h, i els divendres i dissabtes també a la tarda de 16 h a 19 h.

La venda d'entrades de l'espectacle de David Guapo es fa directament a través del portal Atrapalo.com, però també s'hi pot accedir des de l'enllaç directe que es troba a la pàgina web entrades.cardonaturisme.cat.

El mateix dia de l'espectacle es podran comprar les entrades a taquilla sempre que n'hi hagi de disponibles.

Prem per veure més contingut per a tu