Maléfica. Maestra del mal, la nova aventura de fantasia que es desenvolupa anys després de Maléfica, el film que va donar a conèixer els esdeveniments que expliquen l'origen de la dolenta més famosa de Disney, torna demà als cinemes. Protagonitzada per Angelina Jolie, Elle Fanning i Michelle Pfeiffer, la pel·lícula continua explotant la complexa relació entre la fada de les banyes i la propera reina. La cartellera també porta El asesino de los caprichos, la nova pel·lícula de Gerardo Herrero, que es torna a posar darrere la càmera amb un thriller policíac que té com a rerefons els gravats dels Caprichos de Goya. La cinta, amb Maribel Verdú i Aura Garrido com a reclams, es va presentar al Festival de Cinema de Sitges.

La cinta de la Disney és una aventura de fantasia que es desenvolupa diversos anys després de Maléfica, en què el públic va conèixer els esdeveniments que van endurir el cor de Malèfica (Angelina Jolie) i que la van portar a maleir la nounada princesa Aurora. La pel·lícula segueix explorant la relació entre totes dues ara que la jove està a punt de ser coronada reina, com estableixen les noves aliances per protegir les ter-res i les criatures màgiques que hi viuen.

El asesino de los caprichos és la nova pel·lícula del director i productor Gerardo Herrero, que torna a posar-se darrere la càmera amb un thriller policíac que té com a rerefons el món de l'art i, més en concret, els gravats dels Caprichos de Goya. De fet, un assassí reprodueix els retrats en el seus crims, i les inspectores -Maribel Verdú i Aura Garrido- hauran de resoldre el cas. La cinta es va presentar al Festival de Cinema de Sitges, on Maribel Verdú va rebre el Premi Màquina del Temps a la seva trajectòria.

La cinta Adults in the room s'inspira en el llibre homònim de Yanis Varoufakis, que va ser ministre d'Economia grec, i recull la lluita que va mantenir contra les elits durant les negociacions del rescat a Grècia en plena crisi de l'euro. Un enfrontament que va tenir pendent la troica, els ciutadans europeus i el sistema econòmic mundial.

Zombieland: Mata y remata és una seqüela que torna a reunir el repartiment original per lluitar contra els nous tipus de zombis que han evolucionat des de la primera pel·lícula, així com els nous supervivents humans. La cinta la protagonitzen diversos grans intèrprets com Emma Stone, Abigail Breslin, Woody Harrelson i Jesse Eisenberg.