Segueix-nos a les xarxes socials:

La Sala Els Carlins aixeca el teló després del confinament

Gairebé una vuitantena de persones van omplir el teatre en la seva primera funció

La Sala Els Carlins aixeca el teló després del confinament| Joan Orriols

La Sala Els Carlins de Manresa va tornar a aixecar el teló i obrir les portes el passat dissabte 4 de juliol. Després de 121 dies sense cap acte ni funció a la seva sala, amb gairebé una vuitantena de persones, la Sala va tornar a respirar però amb mascareta. 'Kòmplices' és la primera funció de teatre 'post-confinament', una producció pròpia que va estrenar-se en el marc del festival Tocats de Lletra de l'any 2016.

Va ser el retrobament entre actors, socis i amics de la Sala Els Carlins. I va ser un retrobament especial: sense programa de mà (convertit en un codi QR); amb unes entrades i sortides esglaonades; amb una platea plena dels espais establerts per la normativa; i dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits a cada espai. Els assistents, obedients, tampoc es van saltar l'obligatorietat de l'ús de la mascareta durant tota l'estona.

Tots els diners que es van recaptar amb la funció, seran destinats a fer front a l'impacte que ha tingut la crisi en els ingressos de l'entitat, que és sense ànim de lucre i compta només amb un 5% de subvencions públiques per a dur a terme la seva activitat habitual de foment de la cultura i el teatre al Centre Històric de Manresa.

L'entitat està tirant endavant un mes de juliol amb els Tallers de Teatre juvenils d'estiu durant els matins i amb la reactivació dels Taller de Teatre d'Adults que es duen a terme normalment durant el curs. Sembla que, malgrat el context i amb totes les mesures d'higiene i seguretat activades, la Sala Els Carlins està recuperant la seva activitat habitual i demostra una bona salut del projecte, que resisteix un context de pandèmia de la Covid-19.

Prem per veure més contingut per a tu