Segueix-nos a les xarxes socials:

FIRA MEDITERRÀNIA

Què cal saber d'una fira inusual

Què cal saber d'una fira inusual

En una edició marcada per l'excepcionalitat del moment, la 23a Fira Mediterrània de Manresa no vol renunciar, però, a ser cita imprescindible com a mercat estratègic de l'arrel. Però amb totes les mesures per garantir, expliquen els seus responsables, la seguretat «d'artistes, públic i treballadors de l'organització». Així, públic i professionals podran assistir de dijous, 15 d'octubre, al diumenge 18 d'octubre, als 46 espectacles dels quals es farà una seixantena de funcions que formaran part de la programació en viu, a sales i teatres de la ciutat i tenint en compte que hi haurà una reducció de la capacitat habitual per tal de facilitar que es mantingui la distància de seguretat.

-On compro les entrades?

-A través d'un enllaç a la web de la fira: www. firamediterrania.cat; a les taquilles del Kursaal (passeig Pere III, 35), de dimarts a dissabte d'11 a 13 h; i de dimarts a diumenge, de 18 a 21 h. Per telèfon al 93 872 36 36, en horari de taquilla. Es recomana portar l'entrada al mòbil. Hi ha, també, quatre abonaments a la venda, amb 4 espectacles cadascun al preu de 15 euros. I un espectacle suspès: Sunbengsitting, de Simon Mayer.

-Quins espectacles són de pagament i quins són gratuïts?

-Els espectacles d'aquest any seran majoritàriament de pagament i a un únic preu: 5 euros per a l'entrada anticipada, i 10 euros i l'entrada es compra el mateix dia de l'espectacle. En fer la compra, automàticament quedaran bloquejades les butaques del costat. Els espectacles programats a la Taverna de la Fira, ubicada al Parc del Casino, seran tots gratuïts, però caldrà fer reserva d'entrada per poder controlar-ne l'ocupació. Els concerts i funcions no tindran pauses o entreactes. La durada màxima dels espectacles serà de 90 minuts.

-Les taquilles de la plaça Sant Domènec estaran obertes?

-No, no hi haurà taquilles ni punt d'informació a Sant Domènec. Tampoc, cap programa de mà de la fira en paper. La informació estarà disponible únicament en línia.

-S'ha de dur mascareta durant la funció o concert?

-Sí, és obligatori.

-Hi haurà espectacles al carrer?

-No, enguany no s'han programat espectacles itinerants ni muntatges en places per evitar possibles aglomeracions. El parc del Cardener -zona del Pont Nou- i el pati de l'Anònima seran els únics escenaris exteriors d'aquesta edició de la fira. El gimnàs i la sala d'actes de l'institut Lluís de Peguera s'estrenen, com el Parc del Cardener, com a espais escènics de la Mediterrània.

-La Llotja tindrà la seu al Museu de la Tècnica?

-No, no hi haurà llotja física, només virtual per a professionals.

-Com es podrà seguir la fira?

-Hi haurà una vintena de streamings per a professionals i, per al públic general, la Xarxa Audiovisual Local, a la qual pertany Canal Taronja, emetrà alguns dels concerts: espectacle inaugural ZA! i La TransMegaCobla, dijous 15 d'octubre, a les 23 h; Coloma Bertran amb Nocturns i diamants i la col·laboració de Carles Belda, Sanjosex, Ju, Guillem Soler, Dia Sañé, Arnau Tordera i Gemma Humet dissabte 17, en directe, a les 23 h. I encara pendent d'horari:Vega, amb Paula Grande i Anna Ferrer; Sons Essencials & Andorra Lírica i el documental Brots Transhumants.

Prem per veure més contingut per a tu