Segueix-nos a les xarxes socials:

La Mostra d'Igualada es farà del 26 al 30 de maig

La Mostra d'Igualada es farà del 26 al 30 de maigacn/mar martí

La fira d'espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada s'endarrereix unes setmanes. Estava prevista del 15 al 18 d'abril, però finalment es farà del 26 al 30 de maig per garantir «totes les mesures de seguretat» i la «màxima presencialitat possible» en l'exhibició d'espectacles. De fet, s'està treballant en diferents formats per adaptar-se a les possibles restriccions derivades de la pandèmia. El que ja s'ha decidit és que La Llotja, punt de trobada de professionals, es farà en línia el 26 de maig. El fil conductor d'aquesta edició serà la mirada creativa. Amb l'eslògan Mires o veus?, la fira convida a percebre diferent allò que ens envolta. Han rebut 600 sol·licituds d'actuacions.

Per començar a escalfar motors, la Mostra d'Igualada ha posat en marxa una campanya participativa que anima el públic a trobar cares en objectes quotidians i compartir-ho a les xarxes socials. Les imatges més originals formaran part de l'espot de la 32a edició i entraran al sorteig d'un cap de setmana familiar a una casa rural de l'Anoia. El termini per enviar fotografies amb l'etiqueta #miresoveus s'acabarà el 31 de març.

Aquesta il·lusió òptica, coneguda com a paridòlia (derivat del grec que significa «amb cara»), és símptoma d'una «gran capacitat sensorial». Segons l'ideòleg de la campanya, el pintor i dissenyador gràfic igualadí Ramon Enrich, «la paridòlia és un joc estimulant que et porta a mirar les coses d'una altra manera».

Prem per veure més contingut per a tu