Segueix-nos a les xarxes socials:

El berguedà Jordi Sabata dirigirà l'Institut de Música d'Andorra la Vella

Ahir es va aprovar el seu nomenament i es preveu que en els propers dies s'incorpori de manera efectiva al càrrec

El berguedà Jordi Sabata dirigirà l'Institut de Música d'Andorra la Vella

El berguedà Jordi Sabata dirigirà l'Institut de Música d'Andorra la Vella, tota una institució de l'aprenentatge musical al Principal amb més de 400 alumnes. Ahir es va aprovar el seu nomenament i es preveu que en els propers dies s'incorpori de manera efectiva al càrrec.

Sabata inicia una nova etapa professional mig any després de desvincular-se de la política activa i dimitir del seus càrrecs com a líder de Junts a la capital berguedana, on exercia de cap de l'oposició a l'Ajuntament i de vicepresident segon del Consell Comarcal del Berguedà. Ja llavors va anunciar que era una decisió ferma motivada per «motius estrictament professionals i personals».

Sabata té una llarga trajectòria vinculada en l'àmbit musical, i és que ha estat tècnic de gestió de l'Associació Catalana d'Escoles de Música i secretari acadèmic del Conservatori de Música dels Pirineus, amb seu a Berga. És enginyer en Telecomunicacions, té el grau superior de cant clàssic i contemporani, un màster de gestió cultural i un postgrau de polítiques culturals.

Prem per veure més contingut per a tu