El proper divendres 16 de juliol del 2021 es publicarà oficialment la cançó "ONE HUMAN', aspirant als World Record Guinness gràcies a ser el tema traduït i cantat en més idiomes i tenir el nombre més elevat de cantants diferents. Tot i això, no serà fins que el jurat de WRG ho verifiqui que la cançó entrarà al rànquing dels mundialment coneguts World Record Guinness.

Un dels països que hi tindrà presència és Andorra, i el català, gràcies a ser l'idioma oficial del país, també es podrà escoltar en la cançó. A més, estarà interpretada pel músic i compositor manresà Juli Barrero.

El projecte està impulsats pel mateix autor del tema, l'americà Graham Czach, i compta amb 111 cantants de 110 països diferents, i 17 instrumentistes d'11 països diferents. D'aquesta manera, es convertirà en la cançó interpretada en més idiomes diferents, el nombre més elevat d'intèrprets, i cantada des de més països diferents.  

La data de publicació triada coincideix amb el cap de setmana que es celebra el Dia internacional de Nelson Mandela als USA, i es preveu destinar part dels fons recaptats a l'entitat UNICEF.