Segueix-nos a les xarxes socials:

El manresà Albert G. Galbany presenta el primer treball del trio MediterrÀniam

El manresà Albert G. Galbany presenta el primer treball del trio MediterrÀniam

El flautista manresà Albert Giménez Galbany presenta el primer treball (El jardí dels sentits) amb el trio MediterrÀniam, una banda que busca explorar noves sonoritats i horitzons musicals, combinant «músiques i instruments d’arreu del món, en especial la música antiga», explica el mateix Galbany.

MediterrÀniam està format per Galbany, Joan Miró (llaüt àrab i guitarra espanyola) i Mario Ersinger (percussió). «El Joan i jo van crear el grup, que abans es deia Àniam i amb el que ja havíem tret dos treballs. Ha anat plegant gent i hem reformulat la proposta», afirma el flautista bagenc.

L’esperit del trio és el «de buscar la part més emotiva d’aquesta música. Que no calgui conèixer els instruments per poder gaudir-la», subratlla Galbany. En aquest sentit, MediterrÀniam intenta «acostar de forma natural una música que ens pot ser estranya i llunyana, volem que tingui un públic ampli».

El CD es pot escoltar de forma gratuïta a aniam.bandcamp.com i també es pot adquirir a través de la mateixa web. Els beneficis extrets de la venda de l’àlbum al llarg de l’estiu aniran destinats a Greenpeace. «Ens venia de gust tenir aquest gest i amb aquesta iniciativa creiem que és una bona forma de tirar-ho endavant». MediterrÀniam no farà concerts fins, com a mínim, el mes de setembre

Prem per veure més contingut per a tu