Segueix-nos a les xarxes socials:

La comèdia, protagonista del Festival de Test de Gironella

Diverses obres tindran representació o col·laboració berguedana

La comèdia, protagonista del Festival de Test de GironellaGuillem Camps

El Festival Test, una mostra d'espectacles de curta durada que es fa a tretze poblacions de les comarques centrals, arribarà a Gironella el proper 29 de novembre amb una clara aposta per les comèdies. S'oferiran sis propostes, que tenen una durada d'entre 15 i 20 minuts.

Pel que fa a teatre de text, hi haurà Constantinopla, una Obra al Nacional i Noè al port d'Hamburg. Aquesta última està protagonitzada per l'Agrupació Teatral La Farsa de Berga. També s'oferirà el monòleg de Monamiquela -que té la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà-, el musical Perdre el Temps i l'obra de circ Caeli i Ales, que compta amb una actriu berguedana.

El Festival Test va sorgir de la residència d'artistes de Cal Gras d'Avinyó amb l'objectiu d'oferir obres que, per la seva curta durada, són difícils de programar en d'altres festivals. A més, l'impulsor de la Xarxa Testimoni Escènic i director de la residència, Quim Moya, destaca que s'han pogut incloure tots els llenguatges.

Les entrades -que inclouen l'accés a totes les peces- tenen un cost de cinc euros i es poden adquirir a través de la web del Culturitza't. El punt de trobada és a les 5 de la tarda a la plaça de la Vila de Gironella, però el consistori encara està tancant l'ubicació exacte d'alguna peça. Això sí, el regidor de Cultura, Lluís Vall, assegura que l'objectiu és que totes es concentrin al nucli històric, i que hi hagi poca distància entre cada espai.

Prem per veure més contingut per a tu