La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dimarts (19 h), la presentació de la programació de la nova temporada en una gala amb música en directe, sortejos i algunes sorpreses en què s’explicaran les més de 60 propostes escèniques per al primer semestre de l'any que ve. La gala tindrà la participació d’alguns dels artistes que entre els mesos de gener-juny actuaran als escenaris del Kursaal, Conservatori i Plana de l’Om. És el cas de Mònica Vives i Josep M. ‘Kabrota’ Ribaudí que interpretaran un fragment del musical Elles, la cantant manresana Sara Roy que presentarà el seu últim treball (A)mar o el cantautor solsoní Roger Mas que interpretarà un dels temes del seu nou disc Totes les flors.

En la presentació s’intercalaran les descripcions dels espectacles, -classificats en teatre, música amplificada i música clàssica o no amplificada- amb intervencions musicals. Cristina Gonzàlez, responsable del Servei Educatiu i Cap de taquilles i Jordi Gener, Cap de Sala del Kursaal i actor polifacètic, seran els encarregats de presentar l’acte.

L’accés a la presentació és gratuït però cal recollir les invitacions prèviament a les taquilles del teatre o per internet a www.kursaal.cat.

Venda de les entrades dissabte, 4 de desembre

Aquest dissabte, 4 de desembre, a partir de les 10 del matí es podrà comprar l’abonament del Toc de Teatre. I una hora més tard, a partir de les 11 del matí es posaran a la venda les entrades soles dels espectacles de l’abonament del Toc de Teatre i tota la resta dels espectacles de música, teatre, circ, òpera i dansa. Així com, els abonaments del Toc de Sala Petita i Toc Obert.