Segueix-nos a les xarxes socials:

Cerdanya Music Festival: Fangoria, Raphael, Stay Homas, entre els artistes convidats

En la seva segona edició, el certamen canvia la ubicació i es farà en un prat a Llívia

Cerdanya Music Festival: Fangoria, Raphael, Stay Homas, entre els artistes convidatsH.F.

El Cerdanya Music Festival ha presentat aquest divendres el cartell de la seva segona edició, que es durà a terme entre els dies 10 i 20 d'agost d'enguany. En total, seran 10 concerts protagonitzats per artistes reconeguts i consagrats com Fangoria (10 d'agost ), Sara Baras (11 d'agost), God Save The Queen (12 d'agost), Stay Homas (13 d'agost), Guitarricadelafuente (15 d'agost), Kool & The Gang (16 d'agost), Joan Dausà (17 d'agost), Raphael (18 d'agost), Niña Pastori (19 d'agost) i Loquillo (20 d'agost). A més, com a novetat, enguany el festival afegeix una festa temàtica especial, la Flower Cerdanya Power, que es farà el 14 d'agost amb música en viu dels anys 70 i 80.

Cartell del Cerdanya Music Festival

El Cerdanya Music Festival, que va celebrar la seva primera edició el 2021 a Alp, canvia aquest 2022 d'ubicació. L'organització ha decidit situar els concerts en un prat de Llívia, "una parcel·la de 83.000 metres quadrats, ben situada i fàcil de comunicar que reuneix els requisits òptims per acollir el festival", ha explicat el director de Cerdanya Music Festival, Martín Pérez, durant la presentació de l'esdeveniment. Els concerts començaran a les 21h, coincidint amb la posta de sol.

El director també ha afegit que la programació d'enguany "és eclèctica amb artistes per a tots els públics" i "aposta pel talent emergent". Així, a més de l'espectacle principal, el públic podrà accedir al recinte Village a partir de les 18.30 h per escalfar motors. El Village oferirà concerts d'artistes emergents i locals. A més, serà l'espai destinat a la restauració on els assistents podran gaudir d'una oferta gastronòmica de qualitat basada en el producte de proximitat.

A l'edició del 2021, la primera del festival, més de 15.000 assistents van poder gaudir de la trobada musical. Els 10 concerts de l'Auditori principal van tenir una ocupació del 75% i quatre actuacions van esgotar les localitats. Unes xifres que demostren la bona acollida per part dels assistents i converteixen el festival en l'esdeveniment d'estiu de referència a la Cerdanya, segons els creadors d'aquest festival.

 Entrades a la venda

 Les entrades per a tots els concerts estaran a la venda el dilluns 11 d'abril a partir de les 12.00 h a www.cerdanyamusicfestival.com.

Prem per veure més contingut per a tu