Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Escola Municipal de Música de Súria conclou la Setmana Cultural

La finalitat de la celebració dels dies temàtics és complementar les classes habituals que s’ofereixen al llarg del curs amb activitats especialitzades de caràcter tècnic o interpretatiu

L’Escola Municipal de Música de Súria conclou la Setmana CulturalAjuntament de Súria

L'Escola Municipal de Música ha tancat una nova edició de la Setmana Cultural, reprenent aquesta activitat després del parèntesi dels darrers cursos a causa de la pandèmia. El programa d’actes ha inclòs tallers, audicions, sessions formatives i d’especialització, assajos i audicions per a tot l’alumnat i la comunitat educativa del centre.

Com en cursos anteriors, l’objectiu de la Setmana Cultural ha estat complementar les classes habituals que s’ofereixen al llarg del curs amb activitats formatives especialitzades de caràcter tècnic o interpretatiu. La Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música va començar el dissabte 2 d’abril amb un concert obert de la Jove Orquestra de la Catalunya Central (JOCC) a l’Església del Roser.

La cloenda de la Setmana es va fer el passat divendres 8 d’abril. Tot i que la majoria d’activitats han tingut lloc a les instal·lacions de l’Escola, en el transcurs de la Setmana també s’han fet actes a l’aire lliure, com una cercavila i una sessió d’animació infantil a la plaça Salvador Perarnau i el seu entorn. També s’han portat a terme col·laboracions amb Ampans, l’Escola Bressol Municipal Petit Estel i la Llar d’Infants de l’Escola Fedac. L’organització de la Setmana Cultural ha anat a càrrec de l’Escola Municipal de Música, l’AMPA del centre i la JOCC, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu