Segueix-nos a les xarxes socials:

El Kursaal posarà en escena «La roda de la felicitat» d’Adrià Serra, Premi Galliner 2021

Es podrà veure el dijous 26 de gener a les set de la tarda

El Kursaal posarà en escena «La roda de la felicitat» d’Adrià Serra, Premi Galliner 2021Kursaal

L’obra guanyadora de la tercera edició del premi El Galliner de textos teatrals, ‘La roda de la felicitat’ d’Adrià Serra, es podrà veure el dijous 26 de gener a les 19h a la Sala Petita del Kursaal en un muntatge dirigit per Marc Freixa i interpretat per Arnau Guillén, Jèssica Rivero i Adrián Portillo.

La Roda de la Felicitat’ és una comèdia romàntica sobre les xarxes socials. La història comença quan la Carolina, una ambiciosa influencer, decideix que la seva parella, el Fèlix, sortirà amb ella a les xarxes socials. Però ell s’hi nega, i això els portarà cap a una aventura plena d’embolics en la qual coneixeran al Dani, un coach motivacional que els canviarà la vida a tots dos.

Adrià Serra Perejil -que ja va ser guardonat amb el Premi Galliner 2020 amb el text ‘Petites addicions i contradiccions’- va tornar a guanyar l’edició del 2021 del premi que impulsa des de 4 anys l’associació Cultural El Galliner de Manresa a una obra de teatre inèdita que no hagi estat publicada ni representada públicament, dins dels cartell dels Premis Lacetània de les Arts i la Cultura que convoca Òmnium Bages-Moianès.

Les entrades tenen un preu de 6€ i estan disponibles a www.kursaal.cat o a les taquilles del Kursaal.

Qui és Adrià Serra?

Adrià Serra Perejil (Manresa, 1993) és tècnic de so de professió i dramaturg autodidacte. Va començar a escriure l’any 2017, centrant-se en tres formats diferents de teatre: el microteatre, el radioteatre i el de llarga duració. Des de llavors no ha parat d’escriure diverses obres, entre les quals destaquen ‘Petites addiccions i contradiccions’, guanyadora de la 2a edició del premi El Galliner als Premis Lacetània 2020 o ‘Encantada de no haver-te conegut’, recentment guardonada amb el premi Vicent Jacinto Pérez de textos teatrals 2022.

Fins ara, la seva obra es caracteritza per la seva heterogeneïtat de gèneres i estils, ja que es considera un dramaturg en formació i amb ganes de provar totes les eines que la dramatúrgia li pugui aportar. Ha escrit textos còmics i dramàtics; realistes i absurds; actuals i basats en el passat o en el futur.

Prem per veure més contingut per a tu