Segueix-nos a les xarxes socials:

Adeu al Motomami World Tour: Rosalía tanca una gira que l'ha portat per 21 països

La cantant de Sant Esteve Sesrovires va actuar dissabte a Lollapalooza París davant 55.000 persones

Adeu al Motomami World Tour: Rosalía tanca una gira que l'ha portat per 21 païsosJordi Borràs

La cantant de Sant Esteve Sesrovires Rosalíaha tancat el Motomami World Tour després de 68 actuacions, de passar per 21 països de tres continents i de sumar gairebé dos milions d’espectadors. La cantant catalana va actuar aquest dissabte a Lollapalooza París davant 55.000 persones. La gira, de presentació del popular àlbum ‘Motomami’, va arrencar el 6 de juliol del 2022 a Almeria i va passar pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 i 24 de juliol, i pel Primavera Sound el passat mes de juny. En aquest període la cantant ha seguit publicant senzills com ‘Tuya’ o ‘Llylm’, o l’EP amb Rauw Alejandro, ‘RR’.

La primera etapa de la gira, produïda per Live Nation, va completar 46 actuacions a 15 països i tres continents abans de concloure a Europa el 18 de desembre amb una actuació a l’AccorHotels Arena de Paris.

Rosalía va iniciar el 2023 amb la segona part de la gira de festivals per Llatinoamèrica, Estats Units i Europa. La catalana va actuar també al Primavera Sound. A Llatinoamèrica va actuar davant 30.000 fans amb una mitja de 50.000 assistents per nit.

Prem per veure més contingut per a tu