Adeu al Motomami World Tour: Rosalía tanca una gira que l'ha portat per 21 països

La cantant de Sant Esteve Sesrovires va actuar dissabte a Lollapalooza París davant 55.000 persones

Concert de Rosalía al Primavera Sound 2023

Concert de Rosalía al Primavera Sound 2023 / Jordi Borràs

ACN

La cantant de Sant Esteve Sesrovires Rosalía ha tancat el Motomami World Tour després de 68 actuacions, de passar per 21 països de tres continents i de sumar gairebé dos milions d’espectadors. La cantant catalana va actuar aquest dissabte a Lollapalooza París davant 55.000 persones. La gira, de presentació del popular àlbum ‘Motomami’, va arrencar el 6 de juliol del 2022 a Almeria i va passar pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 i 24 de juliol, i pel Primavera Sound el passat mes de juny. En aquest període la cantant ha seguit publicant senzills com ‘Tuya’ o ‘Llylm’, o l’EP amb Rauw Alejandro, ‘RR’.

La primera etapa de la gira, produïda per Live Nation, va completar 46 actuacions a 15 països i tres continents abans de concloure a Europa el 18 de desembre amb una actuació a l’AccorHotels Arena de Paris.

Rosalía va iniciar el 2023 amb la segona part de la gira de festivals per Llatinoamèrica, Estats Units i Europa. La catalana va actuar també al Primavera Sound. A Llatinoamèrica va actuar davant 30.000 fans amb una mitja de 50.000 assistents per nit.