Segueix-nos a les xarxes socials:

El Teatre de l’Aurora convida dues companyies anoienques per Nadal

El Cicle KM.0 és una cita anual que permet veure espectacles per a tots els públics de formacions  d’Igualada i comarca

Enguany, amb "Rrrrr, història d’una eruga", de La companyia del Príncep Totilau i "La història de Babar", de Pep Farrés i Guillem Martí

El Teatre de l’Aurora convida dues companyies anoienques per NadalImatge promocional

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia van engegar ara fa vuit anys el Cicle Km.0, una programació que aprofita les festes nadalenques per portar a l’escenari de la plaça de Cal Font els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca. Un cicle creat amb la col·laboració de 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona); Farrés brothers i cia (Igualada); JAM (Copons); Ka Teatre (Sant Martí de Tous); La companyia del Príncep Totilau (Sant Martí de Tous); Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). 

Enguany, es podrà veure l’espectacleRrrrr, història d’una eruga deLa companyia del Príncep Totilau, un evocador espectacle visual sobre la metamorfosi d’una papallona, el divendres 29 i el dissabte 30 de desembre; i el clàssic de la literatura infantil,La història de Babar, de Pep Farrés, de la companyia Farrés Brothers, i el pianista Guillem Martí. Es podrà veure en quatre funcions entre el dissabte 6 i el diumenge 7 de gener. A més de les representacions, els espectadors podran participar en dos tallers que volen ser «un punt de trobada entre artistes i espectadors». 

Les entrades tenen un cost de 10 € i 8 € es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

La metamorfosi d’una eruga per als més petits de la casa

-Rrrrr, Història d’una eruga és un espectacle de teatre gestual i dansa, amb videoprojeccions, que representa la metamorfosi d’una papallona i convida els infants a pujar a l’escenari, disfressar-se d’insectes i ballar.La companyia ha produït muntatges a partir de les obres de Shakespeare, Carles Riba, els germans Grimm... Per a infants d’entre 0 i 5 anys.  

-Dies i hores: el 29 de desembre, a les 17 h, i el dia 30, a les 18.30 h. La trobada amb la companyia es farà després de la funció de divendres.

Una imatge de "La història de Babar"

Una història musicada d’un clàssic de la literatura infantil

-La història de Babar. L'igualadí Pep Farrés, de la companyia Farrés Brothers, torna a l’Aurora amb el pianista Guillem Martí presenten aquest clàssic de la literatura infantil i juvenil. Una història musicada sobre l’esperit de superació que es porta a escena amb una rotllana de cinquanta espectadors i el piano i l’escena al mig. A partir de 5 anys. 

-Dies i hores: el 6 de gener, a les 17 h i a les 18.30 h i el dia 7, a les 12 h i a les 18 h. Trobada amb la companyia en finalitzar la la funció de dissabte a les 18:30 h

Prem per veure més contingut per a tu