El Teatre de l’Aurora convida dues companyies anoienques per Nadal

El Cicle KM.0 és una cita anual que permet veure espectacles per a tots els públics de formacions  d’Igualada i comarca

Enguany, amb "Rrrrr, història d’una eruga", de La companyia del Príncep Totilau i "La història de Babar", de Pep Farrés i Guillem Martí

Una imatge de "Rrrrr, Història d'una eruga", per a infants de fins a 5 anys

Una imatge de "Rrrrr, Història d'una eruga", per a infants de fins a 5 anys / Imatge promocional

Redacció

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia van engegar ara fa vuit anys el Cicle Km.0, una programació que aprofita les festes nadalenques per portar a l’escenari de la plaça de Cal Font els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca. Un cicle creat amb la col·laboració de 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona); Farrés brothers i cia (Igualada); JAM (Copons); Ka Teatre (Sant Martí de Tous); La companyia del Príncep Totilau (Sant Martí de Tous); Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). 

Enguany, es podrà veure l’espectacle Rrrrr, història d’una eruga de La companyia del Príncep Totilau, un evocador espectacle visual sobre la metamorfosi d’una papallona, el divendres 29 i el dissabte 30 de desembre; i el clàssic de la literatura infantil, La història de Babar, de Pep Farrés, de la companyia Farrés Brothers, i el pianista Guillem Martí. Es podrà veure en quatre funcions entre el dissabte 6 i el diumenge 7 de gener. A més de les representacions, els espectadors podran participar en dos tallers que volen ser «un punt de trobada entre artistes i espectadors». 

Les entrades tenen un cost de 10 € i 8 € es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

La metamorfosi d’una eruga per als més petits de la casa

-Rrrrr, Història d’una eruga és un espectacle de teatre gestual i dansa, amb videoprojeccions, que representa la metamorfosi d’una papallona i convida els infants a pujar a l’escenari, disfressar-se d’insectes i ballar.La companyia ha produït muntatges a partir de les obres de Shakespeare, Carles Riba, els germans Grimm... Per a infants d’entre 0 i 5 anys.  

-Dies i hores: el 29 de desembre, a les 17 h, i el dia 30, a les 18.30 h. La trobada amb la companyia es farà després de la funció de divendres.

Una imatge de "La història de Babar"

Una imatge de "La història de Babar" / Imatge promocional

Una història musicada d’un clàssic de la literatura infantil

-La història de Babar. L'igualadí Pep Farrés, de la companyia Farrés Brothers, torna a l’Aurora amb el pianista Guillem Martí presenten aquest clàssic de la literatura infantil i juvenil. Una història musicada sobre l’esperit de superació que es porta a escena amb una rotllana de cinquanta espectadors i el piano i l’escena al mig. A partir de 5 anys. 

-Dies i hores: el 6 de gener, a les 17 h i a les 18.30 h i el dia 7, a les 12 h i a les 18 h. Trobada amb la companyia en finalitzar la la funció de dissabte a les 18:30 h