El canvi de dia sembla que no li ha fet mal a 'MASTERCHEF'. El concurs de cuina més famós de la televisió actual no només va tornar a liderar la nit dels dimarts, una setmana més, sinó que a més va aconseguir marcar un nou rècord i superar el seu anterior màxim d'audiència.

El programa de Televisió Espanyola va aconseguir un 18.9% de quota de pantalla i 3.601.000 espectadors en una nova gala en què Maria va ser l'única expulsada. 'Masterchef' es va fer a més amb el minut més vist del dia a les 00:04 hores, amb 4.188.000 televidents i un 27.2% de share.

'Gran Hotel' se situa de nou com el segon més vist del prime time dels dimarts. La sèrie espanyola, protagonitzada per Amaia Salamanca i Yon González, va aconseguir un 13,4% de quota de pantalla i 2.615.000 espectadors amb el capítol 'L'execució'.

'El Hormiguero' guanya una nova partida a 'El Intermedio'. La visita de l'actriu i model Paula Echevarría al plató de Pablo Motos, li va donar a Antena 3 un 12,1% de share. Per la seva banda, Wyoming a La Sexta es va quedar en un 10,9%.

'El don de Alba' torna a baixar i es queda en un 9,4% de quota de pantalla, el mateix percentatge d'audiència que va aconseguir la sèrie 'Castle' a Cuatro amb el seu capítol 'Aigües dividides'. 'Elementary', l'altra sèrie de la cadena privada, es va quedar una mica per sota amb un 8,3% de share.

El menys vist de la nit se l'emporta La 2. La cadena cultural va marcar un escàs 1,4% de quota de pantalla i 277.000 espectadors amb l'especial dea Fernando Trueb en Versió Espanyola i 'El somni del mico boig'.