La nena Iraila Latorre, membre del programa 'La Voz Kids', ha mort als 12 anys d'edat víctima d'una malaltia que portava patint des de fa més de 4 anys.

Segons publica Telecinco a la seva web, la nena va morir aquest dilluns i s'ha disposat la vetlla del seu cos per a aquest dimarts i dimecres al Tanatori Campanar a València.

Així mateix, un breu comunicat penjat al seu perfil de Facebook indica que els pares de Iraila agraeixen donacions a l'Asociacion de Pares de Nens Amb Càncer de la Comunitat Valenciana www.aspanion.com, " associació que ens ha prestat la seva generosa ajuda des de fa més de 4 anys quan Iraila emmalaltir".

El passat dia 6 de març, a la mateixa pàgina de Facebook, Iraila, natural d'Aldaia, animava els seus seguidors a continuar votant per ella : "El proper dijous a les batalles de 'La Veu Kids ' necessitaré sentir tota la vostra força".

Malú, coach del programa infantil, ha estat de les primeres a mostrar el seu suport a la família. "Iraila, el meu amor, els àngels t'esperen. Descansa en pau", ha escrit la cantant al seu Twitter. La xarxa social s'ompli de missatges afectuosos per a la petita, i molt televivos han volgut enviar el condol a la família de Iraila.

El seu pas per 'La Veu'

Amb molta il·lusió, Iraila es pujava a l'escenari de 'La Veu kids' i la seva veu no trigava a convèncer als tres coaches. Es van donar la volta i la petita no podia evitar emocionar-se, els tres cantants saltaven a l'escenari per consolar-la, Iraila aconseguia la seva actuació i fitxava per l'equip de Malú.

"Mira el que ens ha passat res més escoltar-te, que ens has tornat bojos als tres i ens hem girat . Ara tu tens la paella pel mànec i qualsevol de nosaltres traurem aquesta veu que ens ha posat els pèls de punta", li deia llavors Rosari tractant que la petita es decidís pel seu equip.

Malú tampoc es volia quedar sense la seva veu i li demanava que apostés per ella. David Bisbal, que va reconèixer haver-se emocionat durant la seva actuació, també va voler transmetre el desig de ser el seu coach: "Durant tota la cançó he tingut els pèls de punta i m'encantaria que et vinguessis al meu equip".