El portal eNews ha fet públiques unes declaracions del guionista Damon Lindelof en què assegura que "Un nou equip creatiu podria crear en un futur una preqüela de la sèrie". Lindelof també ha afirmat que "encara queden preguntes per contestar".

"Crec que expliquem la història que volíem, vam posar moltes energies i esforços per a això. Potser la sèrie acabo sent una mica llarga, però no creiem que hagi estat massa curta, crec que hi haurà més 'Perdidos' però nosaltres no participarem". Amb aquestes paraules el guionista Damon Lindelof va suggerir que Perdidos podria tenir una nova entrega.

El guionista també va afegir que encara queden algunes preguntes sense resoldre. "Què va passar amb els óssos polars? Estan tot morts? La sèrie va començar amb interrogants i va acabar amb interrogants pel que estic content amb aquest llegat".

Deu anys han passat des que el vol 815 d'Oceanic s'estavellés en una illa deserta de l'Oceà. Deu anys ja de l'estrena de l'exitosa sèrie 'Perdidos' que va enlluernar milions de seguidors al llarg del planeta. Nombroses temporades on a poc a poc es descobriria el que amagava el misteriós lloc on es trobaven perduts els protagonistes.

Els actors de la sèrie es van tornar a trobar dins del marc del PaleyFest el passat 16 de març. Curiosos, aficionats i adeptes de 'Perdidos' van poder gaudir d'una xerrada amb alguns dels protagonistes. Jorge García (Hugo), Yunjin Kim (Sun), Maggie Grace (Shannon), Ian Somerhalder (Boone), Josh Holloway (Sawyer) Henry Ian Cusick (Desmond) i Malcolm David Kelley (Walt) no van voler faltar a aquesta cita. Els productors executius de la sèrie Carlton Cuse i Damon Lindelof van acompanyar també a part de l'elenc.

El bon clima va regnar entre els actors que es tornaven a veure les cares aquest cop fora de l'illa i de la lluita per la supervivència. Els grans absents van ser Matthew Fox (Jack), Michael Emerson (Linux) i Evnageline Lily (Kate).

Els "perduts" no van voler entrar a valorar el final que va tenir la seva sèrie i han preferit que sigui cada un dels espectadors el que tregui el seu propi judici. Per finalitzar la reunió, no va poder faltar el ja un "selfie" per no oblidar aquesta reunió.