Les sèries "Breaking Bad", "Modern Family" i "Sherlock: His Last Vow" van dominar en la 66 edició dels premis Emmy, els Óscar de la petita pantalla, després d'acaparar la majoria dels guardons que es van lliurar al teatre Nokia de Los Angeles.

"Breaking Bad" es va imposar amb rotunditat en la categories dramàtiques on va repetir la seva victòria de 2013 com a millor sèrie, i es va portar el premi de millor guió, millor actor (Bryan Cranston), millor actor secundari (Aaron Paul) i millor actriu secundària (Anna*Gun).

"Modern Family" va tornar a coronar-se com la reina del seu gènere i va triomfar com a millor telecomedia, un guardó que obté per cinquè any consecutiu amb el que va igualar el rècord de "Fraiser".

A més, la sèrie que coprotagoniza la colombiana Sofia Vergara es va fer amb els Emmy de comèdia de millor actor de repartiment (Ty Burrell) i millor direcció (Gail Mancuso).

"Sherlock: His Last Vow" va obtenir dos premis d'interpretació en la categoria de telefilme o miniserie, millor actor (Benedict Cumberbatch) i millor actor secundari (Martin Freeman), al que va sumar el de millor guió de miniserie o telefilme (Steven Moffat), tot i que se li va escapar la corona de millor pel·lícula per a la petita pantalla, que va anar per "The Normal Heart".

"Fargo", per la seva banda, va ser nomenada millor miniserie de l'any.

En el còmput global de premis, en el qual s'inclouen els guardons de tipus tècnic, "Sherlock: His Last Vow" va ser el gran guanyador de la present edició dels Emmy amb un total de 7 trofeus, seguit per "Breaking Bad" amb 6.