Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment del debat d'investidura

Tv3 i Catalunya Ràdio han programat per a aquesta setmana un ampli seguiment del debat d'investidura del president del govern espanyol.

A TV3, avui al matí, el programa Migdia al dia entrevistarà la portaveu adjunta del PP al Parlament, Esperanza García, abans del discurs de Mariano Rajoy, que s'oferirà íntegrament al 3/24. Demà, dimecres, el 3/24 oferirà el debat de manera íntegra, i a TV3 Migdia al dia hi connectarà periòdicament i l'alternarà amb els comentaris de tres analistes polítics. Dijous, també l'espai Migdia al dia entrevistarà Inés Arrimadas, de Ciutadans, per analitzar la primera votació. I divendres a la tarda s'oferirà l'emissió íntegra del segon debat a través del canal 3/24.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, avui, a partir de les 4 de la tarda, Catalunya Informació oferirà en directe el discurs d'investidura de Mariano Rajoy des de Madrid. Demà, dimecres, s'oferiran les intervencions dels líders dels grups a partir de primera hora del matí, seguint l'horari que fixi la presidenta del Congrés, Ana Pastor. I divendres, dia en què és previst que es faci la segona votació, El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, s'emetrà des del Congrés dels Diputats.

Prem per veure més contingut per a tu