Segueix-nos a les xarxes socials:

"Sense ficció" estrena aquesta nit el documental sobre "El viatge de l'Unai"

"Sense ficció" estrena aquesta nit el documental sobre "El viatge de l'Unai"ccma

El programa de TV3 Sense ficció estrena aquesta nit, a partir de les 21.55 h, El viatge de l'Unai, una coproducció de TVC i OHM Production, dirigida per Andoni Canela. que testimonia l'aproximació a la natura del planeta d'un nen de 10 anys, l'Unai, i la seva família. Les peripècies i les emocions d'aquest nen de Banyoles converteixen el viatge en una experiència singular, que té la natura com a eix principal.

L'Unai, que viatja amb tota la família -el pare, la mare i la germana de 4 anys- durant quinze mesos seguits, descobreix els valors de la naturalesa a través de la feina del pare, fotògraf professional de natura i medi ambient, que fa la volta al món tot intentant mostrar la bellesa de la vida salvatge i la necessitat de preservar-la. El repte de trobar set animals emblemàtics i amenaçats i de poder fotografiar-los es converteix en el fil conductor del viatge del nen i la seva família per tot el món (Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, l'Antàrtida, Austràlia, Àsia i Àfrica). Llops, elefants, pumes, bisons, pingüins, calaus i cocodrils són els animals protagonistes d'un viatge apassionant per tots els continents.

El procés de descoberta de l'Unai, a través de l'observació, l'anàlisi, l'estudi i el gaudi de la natura, permet a l'espectador conèixer i acostar-se a entorns naturals de tot el planeta d'una manera més espontània, apassionant i colpidora.

La sessió doble de Sense ficció continuarà amb l'estrena de Falsos enemics: la guerra contra els llops, un documental que denuncia la persecució d'aquest animal, en perill d'extinció en algunes zones del planeta.

Prem per veure més contingut per a tu