Era un secret a veus però les declaracions dels showrunners de 'Juego de Tronos' han estat com rebre les noves d'un corb negre: males notícies. I és que la vuitena i última temporada del despietat drama medieval només comptarà amb sis episodis com es venia dient, per la qual cosa el Gran Joc està a només 13 capítols del seu desenllaç.

Així ho ha confirmat David Benioff, un dels dos showrunners de 'Juego de Tronos':

"L'última temporada només tindrà sis episodis. Des del principi volíem fer una pel·lícula de 70 hores. Al final, serà de 73, però és relativament similar. Hagués estat molt dur si perdem a algun membre important del repartiment durant el camí, però estic feliç d'haver pogut retenir a tots i acabar de la forma que desitjàvem ".

Tot conte té el seu final i això ha estat sempre 'Juego de Tronos', al cap i a la fi, amb una mica més de sang que les històries que s'expliquen abans de dormir als més petits, això si. Amb la data d'estrena de la setena i penúltima temporada, el 17 de juliol d'aquest any, als fans del èpic drama només els queda esperar...

La setena temporada de 'Juego de Tronos' arriba a HBO i a Movistar Sèries Xtra (Dial 12) la matinada del 16 al 17 de juliol, en VOS i de forma simultània a EUA. Set nous episodis que prometen ser principi de la fi de la qual ja és la sèrie més premiada de la televisió total de 38 Emmys.

Recolzada pels seus tres dracs i un enorme exèrcit de fidels "dothrakis", Daenerys Targaryen per fi creua el Mar Estret cap a Ponent en companyia de Tyrion i Varys amb l'objectiu de recuperar el que és seu per dret, però les conseqüències de la seva arribada podrien ser impredictibles.

Mentrestant, Cersei Lannister imposa el seu mandat en els Set Regnes des del Tron de Ferro, aliena a les conspiracions dels Martell i els Tyrell, encara assedegats de venjança. Després de l'anunci de l'hivern amb l'arribada del corb blanc de la Ciutadella, Jon i Sansa romanen alerta al Nord, conscients de l'amenaça que s'aproxima més enllà del Mur i potser els únics capaços de mobilitzar Ponent per oposar resistència a l'exèrcit del Rei de la Nit.

El que abans surava en l'aire com una amenaça, està a un pas de ser un fet inevitable. Només hi ha una guerra que importa, la gran guerra. I ja és aquí.

En aquesta nova temporada, Espanya torna a ser escenari de la sèrie amb localitzacions a Platja d'Muriola (Barrika), Sant Joan de Gaztelugatxe (Bermeo), Platja de Zumaia (Zumaia), Sevilla, Santiponce (Sevilla), Almodóvar del Río (Còrdova ), Càceres, Malpartida de Càceres (Càceres).