Segueix-nos a les xarxes socials:

Nova oportunitat de Tània Cornet al concurs «Got Talent»

La manresana buscarà el passaport per a la final de demà en la repesca que se celebra aquest dilluns

Nova oportunitat de Tània Cornet al concurs «Got Talent»Arxiu particular

La ballarina manresana Tània Cornet, que juntament amb el seu professor Kanga tenen una nova oporunitat per ser a la final del concurs Got Talent de Telecinco. Els dos seran en la repesca del concurs que se celebra aquest dilluns.

Tot i que en la seva actuació Cornet, d’11 anys, i el seu professor van obtenir més vots favorables que de negatius, finalment van ser descartats per passar a la final del concurs. Tot i això, han estat cridats per participar en el programa que s’emet aquest dilluns a la nit i que és «l’última oportunitat» per accedir a la final que s’emetrà aquest dimarts a la nit per a alguns dels participants seleccionats en aquest concurs que busca talents, que presentat per Santi Millán té Risto Mejide, Edurne, Jorge Javier Vázquez i Eva Hache com a membres del jurat, que escollirà quatre candidats perquè siguin votats per l’audiència. Entre aquests quatre, els dos que obtinguin més vots passaran a la final d'aquest dimarts.

Per aconseguir l’aval del jurat i l’audiència, la jove manresana i el seu professor oferiran un original espectacle de hip-hop tal com ja van fer en la seva actuació anterior. A part de participar-hi amb Kanga, la manresana també va ser al concurs televisiu en una actuació amb el grup No Limits de Gavà.

Cornet s’ha format a l’Escola Julieta Soler de Manresa i ha aconseguit diferents fites, com per exemple guanyar, l’estiu de l’any passat la World Dance Cup que es va celebrar a Jersey, al Regne Unit. La ballarina bagenca es va imposar en la categoria de hip-hop children, de 9 a 13 anys. A més a més, Cornet és membre del centre la Sala de Gavà i de la prestigiosa Musique de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu