La quarta temporada de Line of Duty, el thriller policíac britànic que s'ha convertit en la sèrie més valorada al Regne Unit, s'estrenarà avui a Movistar Sèries Extra, segons va informar ahir la cadena en una nota.

Les tres anteriors temporades de la sèrie creada per Jed Mercuri, cadascuna de les quals aborda la investigació d'un cas de corrupció policial diferent, estan ja disponibles sota demanda a Movistar +.

En aquesta nova tanda d'episodis, la nouvinguda detectiu Roz Huntley (interpretada per Thandie Newton, d'altres produccions com Westworld) s'enfronta a un cas decisiu en la seva carrera, però la gestió del cas crida l'atenció de l'equip d'anticorrupció, que troba en la jove una de les seves més recargolades oponents.

Jed Mercuri, creador de la sèrie, ha assegurat que aquesta serà la temporada més intensa i amb l'antagonista més retorçada i complexa. De moment, ha estat renovada per a una cinquena temporada.

La sèrie policíaca Line of Duty s'ha convertit en la sèrie més valorada al Regne Unit. Les seves tres primeres temporades apareixen entre les deu sèries més vistes de la cadena BBC2. Cada temporada aborda la investigació d'un cas de corrupció policial diferent, però l'equip de la unitat anticorrupció es manté.