La Patum és a tocar i Regió7 ha preparat un nou joc per als lectors, aquest cop dedicat a la festa berguedana per excel·lència. El repte és demostrar ser un expert en temes patumaires i respondre cor-rectament un test de 50 preguntes.

Accedint a www.regió7.cat, els lectors del diari trobaran un qüestionari sobre història, curiositats i actualitat de la Patum. Les preguntes es presenten de forma aleatòria i només encertant la resposta correcta es pot avançar en el joc. Activat encara no fa 48 hores, el test ja ha rebut més de 300 visites.

Els lectors que arribin al final del qüestionari un cop completades les 50 preguntes de forma correcta, entraran al sorteig de dues cistelles de productes Caprabo. Hi ha temps per participar-hi fins al 20 de juny a la mitjanit, i els dos guanyadors es donaran a conèixer entre el 21 i el 22 de juny.

Tota la informació de la Patum

Paral·lelament al joc, Regió7 té activa una secció especial dedicada a la Patum. A través d' https://www.regio7.cat/especials/patum es poden consultar informacions bàsiques per gaudir de la festa (com el recorregut dels passacarrers de dimecres i dissabte), l'agenda, galeries de fotos, vídeos i curiositats. Per exemple, s'hi explica com es vesteix un ple i com es preparen les carotes.